5 KEBURUKAN POMADE PADA RAMBUT ANDA

 

 

1.Dapat Mematikan Warna Hitam Pada Rambut

Apabila anda menggunakan pomade secara berlebihan pada rambut,tentu dalam jangka panjangnya tidak baik untuk kesehatan rambut kalian.Rambut akan terlihat kemerah-merahan,kering dan nampak kusam.

 

 

 

2.Munculnya Kelimumur Pada kulit kepala

Pemakaian pomade yang salah dapat menyebabkan ketombe.Misalnya pomade kena kulit kepala,tidak pernah dicuci setelah anda memakai pomade dll.Bahan-bahan kimia dari pomade tersebut yang tertinggal dikulit kepala dan rambut dalam jangka lama dapat menyebabkan ketombe.Cara mengatasinya jangan gunakan pomade terlebih dahulu,obati masalah ketombe samapi tuntas.

 

3.Munculnya Jerawat

Jerawat yang disebabkan oleh pomade biasa disebut pomade acne.Jerawat akan muncul pada kulit kepala,dahi dan daerah kulit yang sering bersentuhan dengan produk pomade tersebut.Jerawat yang ditimbulkan karena ketidak cocokan pomade seperti jerawat kecil yang berwarna kekuningan atau kehitaman,jerawat yang tidak bisa contact dengan oksigen terkadang rasanya menyakitkan.

 

 

4.Dapat Membuat Kepala Menjadi Pening

Ada beberapa orang yang mengalami pening jika menggunakan pomade.Hal ini disebabkan kuatnya efek tekanan yang diberikan pomade apalagi menggunakan pomade yang hold.Jika anda memakai secara berlebihan dapat menyebabkan pening.Kemungkinan yang membuat pening adalah baunya.

 

 

5.Dapat Menyebabkan Keguguran Pada Rambut

 

Sebenarnya pomade tidak membuat rambut anda gugur.Yang menyebabkan gugur rambut adalah bahan-bahan pomade.Apabila dari anda ada yang alergi dengan bahan tertentu , boleh jadi itu penyebab rambut anda gugur ketika memakai pomade.Namun ada kemungkinan keguguran rambut anda boleh disebabkan oleh hal lain seperti mewarnai rambut dan menggunakan pomade,menyisir rambut terlalu kerap,dll.

Anda Mengalami MASALAH Rambut Dan Kulit Kepala Seperti Di Bawah??

 

 

 

Rambut Gugur Dan Jarang?

 Masalah Kepala Makin Botak?

 Masalah Gatal Kepala?

 Masalah Kelemumur dan berminyak?

 Rambut Kusut Dan Pecah?

 Rambut Beruban?

 Semakin Hari Semakin Botak?

 Masalah Kudis Di Kepala?

 Kulit kepala Tumbuh Jerawat?

 Rambut Berbau?

 

 

Kepakaran kami ialah membantu kaum lelaki yang mengalami masalah kurang hensem akibat masalah keguguran rambut atau rambut nipis dan kulit kepala berminyak supaya kembali lebih hensem dan tampan dan bergaya dengan rambut yang lebih lebat dan sihat kesan seawal 11 HARI

Kami telah membantu lebih 1000 org yang mengalami masalah rambut untuk kembali yakin dengan rambut yang lebih lebat..

 

 

Testimoni #1

En Joe Dari Sarawak

Setiap hari rambut saya banyak gugur sampai jadi jarang di bahagian pusar kepala. Malu kawan-kawan mengata dan kenyakinan diri tak ada. Selalu stress bila tengok rambut sendiri. Lepas saya menggunakan verra ni dalam 1 botol, anak-anak rambut mula lebat dan rambut banyak tumbuh. Rambut yang dulu nampak kusam dan nipis dah mula lebat dan sihat dengan verra ni.

 

 

 

 

 

Testimoni #2

En Amar dari Ipoh

Rambut saya jadi tumbuh tak sekata dan lambat panjang selepas gunting rambut dulu, rambut pun banyak gugur. Selepas saya pakai verra ni dalam 1 botol rambut dah mula tumbuh jadi sekata dan rambut jadi lebat dan cepat panjang. Masalah rambut gugur pun dah tak ada dan rambut dah boleh sikat.

 

 

 

 

 

Testimoni #3

En Yunus dari Kedah

Dah lama sebenarnya masalah rambut saya ni. Bila dah makin teruk dan wife pun mula suruh saya cari produk untuk lebatkan balik rambut saya ni. Saya cuba produk verra ni, lepas 10 hari saya pakai saya dah mula nampak anak-anak rambut banyak tumbuh. Memang nampak kesan yang ketara bagi saya. Kawan-kawan mula tanya apa rahsia boleh tumbuh rambut balik.

 

 

 

 

 

Hanya Semudah Spray 2 Kali Sehari, Masalah Rambut Gugur, Gatal, Kelemumur & Semua Masalah Rambut/ Kulit Kepala Boleh HILANG Sepantas 7 Hari.

VERRA ADVANCE di formulasikan dengan Kombinasi ARGAN OIL&JOJOBA OIL BERMUTU TINGGI khas untuk membantu masalah rambut dan kulit kepala.

VERRA ADVANCE adalah satu-satunya produk yang ada gabungan tonic dan serum dalam 1 botol yang BERKESAN membantu anda menyelesaikan pelbagai MASALAH RAMBUT.

VERRA ADVANCE dikuatkan lagi dengan VIT C dan VIT E untuk meningkatkan lagi pertumbuhan rambut dan melambatkan proses penuaan pada rambut.

 

 

 

“LANGSUNG TIDAK BERMINYAK & TIDAK MELEKIT”

Diluluskan oleh KKM, diyakini HALAL serta dijamin berkesan.

100% selamat tiada kesan sampingan

100% ramuan herba semulajadi

100% halal

Ada GMP

Ada KKM

 

============ KAMI BAGI #FREE ============

➡️ EBOOK PENJAGAAN RAMBUT

➡️ FREE SYAMPOO

➡️ FREE GUIDE SAMPAI BERJAYA

➡️ FREE POSTAGE

➡️ MONEY BACK GUARANTEE .

BERMINAT SILA WHATSAP +6019-2208081 / +6013-3334995 ATAU klik terus link ini untuk wasap 

Tolong ” SHARE ” untuk kami bantu lebih ramai lagi..

Share This