Minyak jojoba dihasilkan dari perahan biji yang berasal dari tanaman ini. Minyak Jojoba banyak mengandung vitamin dan mineral yang bermanfaat bagi kesihatan kulit kepala dan rambut.

Beberapa kandungan dalam minyak jojoba yang esensial diantaranya adalah vitamin E, vitamin B-komplek, tembaga dan iodin.

Minyak jojoba juga cukup lembut untuk digunakan pada kulit yang sensitif tanpa menimbulkan reaksi alergik.

Antara kebaikan jojoba oil pada kulit kepala dan rambut.

1. Mengatasi Masalah Kulit Berminyak

Mungkin terdengar menakutkan bila kita menyapu minyak pada kulit kepala berminyak, namun minyak jojoba dapat membantu mengatasi jumlah sebum (minyak) pada kulit kepala.

2. Pelembab Serbaguna

Minyak jojoba dapat digunakan sebagai pelembab mulai dari akar rambut hingga ke hujung rambut.hanya dengan menggunakan 4 ke 6 titis pada kulit kepala dan akar rambut,rambut menjadi hitam dan kelihatan lembab.

3. Mengatasi Masalah Rambut Kering

Minyak jojoba boleh digunakan juga sebagai solusi untuk mengatasi masalah rambut kering. Misalnya, menyapu minyak jojoba pada rambut setelah rambut di cuci dengan air suam.jadi minya jojoba mudah meresap kedalam kulit kepala.

4. Meningkatkan Pertumbuhan Rambut

Minyak jojoba bagus untuk kulit kepala yang kering dan dapat menghilangkan jerawat di kepala. Gunakan minyak jojoba untuk membuat rambut lebih lembut dan bersinar.

Minyak jojoba mampu membersihkan folikel-folikel rambut dari koekotoran yang menyumbat, sehingga dapat mengurangkan rambut gugur,nipis dan jarang sekaligus meningkatkan pertumbuhan anak rambut.

Antioksidan yang terkandung di dalam minyak jojoba juga berfungsi sebagai pelindung kulit kepala dan mencegah rambut bercabang dan gugur.

Anda Mengalami MASALAH Rambut Dan Kulit Kepala Seperti Di Bawah??

Rambut Gugur Dan Jarang?

 Masalah Kepala Makin Botak?

 Masalah Gatal Kepala?

 Masalah Kelemumur dan berminyak?

 Rambut Kusut Dan Pecah?

 Rambut Beruban?

 Semakin Hari Semakin Botak?

 Masalah Kudis Di Kepala?

 Kulit kepala Tumbuh Jerawat?

 Rambut Berbau?

Kepakaran kami ialah membantu kaum lelaki yang mengalami masalah kurang hensem akibat masalah keguguran rambut atau rambut nipis dan kulit kepala berminyak supaya kembali lebih hensem dan tampan dan bergaya dengan rambut yang lebih lebat dan sihat kesan seawal 11 HARI

Kami telah membantu lebih 1000 org yang mengalami masalah rambut untuk kembali yakin dengan rambut yang lebih lebat..

Testimoni #1

En Joe Dari Sarawak

Setiap hari rambut saya banyak gugur sampai jadi jarang di bahagian pusar kepala. Malu kawan-kawan mengata dan kenyakinan diri tak ada. Selalu stress bila tengok rambut sendiri. Lepas saya menggunakan verra ni dalam 1 botol, anak-anak rambut mula lebat dan rambut banyak tumbuh. Rambut yang dulu nampak kusam dan nipis dah mula lebat dan sihat dengan verra ni.

Testimoni #2

En Amar dari Ipoh

Rambut saya jadi tumbuh tak sekata dan lambat panjang selepas gunting rambut dulu, rambut pun banyak gugur. Selepas saya pakai verra ni dalam 1 botol rambut dah mula tumbuh jadi sekata dan rambut jadi lebat dan cepat panjang. Masalah rambut gugur pun dah tak ada dan rambut dah boleh sikat.

Testimoni #3

En Yunus dari Kedah

Dah lama sebenarnya masalah rambut saya ni. Bila dah makin teruk dan wife pun mula suruh saya cari produk untuk lebatkan balik rambut saya ni. Saya cuba produk verra ni, lepas 10 hari saya pakai saya dah mula nampak anak-anak rambut banyak tumbuh. Memang nampak kesan yang ketara bagi saya. Kawan-kawan mula tanya apa rahsia boleh tumbuh rambut balik.

Hanya Semudah Spray 2 Kali Sehari, Masalah Rambut Gugur, Gatal, Kelemumur & Semua Masalah Rambut/ Kulit Kepala Boleh HILANG Sepantas 7 Hari.

VERRA ADVANCE di formulasikan dengan Kombinasi ARGAN OIL&JOJOBA OIL BERMUTU TINGGI khas untuk membantu masalah rambut dan kulit kepala.

VERRA ADVANCE adalah satu-satunya produk yang ada gabungan tonic dan serum dalam 1 botol yang BERKESAN membantu anda menyelesaikan pelbagai MASALAH RAMBUT.

VERRA ADVANCE dikuatkan lagi dengan VIT C dan VIT E untuk meningkatkan lagi pertumbuhan rambut dan melambatkan proses penuaan pada rambut.

“LANGSUNG TIDAK BERMINYAK & TIDAK MELEKIT”

Diluluskan oleh KKM, diyakini HALAL serta dijamin berkesan.

100% selamat tiada kesan sampingan

100% ramuan herba semulajadi

100% halal

Ada GMP

Ada KKM

============ KAMI BAGI #FREE ============

➡️ EBOOK PENJAGAAN RAMBUT

➡️ FREE SYAMPOO

➡️ FREE GUIDE SAMPAI BERJAYA

➡️ FREE POSTAGE

➡️ MONEY BACK GUARANTEE .

BERMINAT SILA WHATSAP +6019-2208081 / +6013-3334995 ATAU klik terus link ini untuk wasap www.wasap.my/60192208081/VA

 

Tolong ” SHARE ” untuk kami bantu lebih ramai lagi..

Share This