1. Air dapat membuat rambut lebih halus dan bersih

Sifat air putih yang dingin tentu akan membuat rambut lebih halus, kerana air dingin dapat memperkecilkan kutikula rambut sehingga rambut terlihat halus dan nutrisi pada shampo terserap maksima. Air biasa juga dapat membersihkan kotoran – kotoran dalam rambut dan mencegahnya daripada kotoran semula.

Sebahagian orang lebih menyukai urut dengan air panas, padahal air panas dapat membuat rambut semakin kurang kekuatannya dan dapat menyebabkan kerontokan.

2. Air dapat membantu pertumbuhan rambut yang sihat

Dengan rajin meminum air, rambut pun akan sihat dan kuat. Kerontokan dan kerosakan rambut akan berkurangan. Oleh itu, pastikan selalu minum air sebanyak 8 gelas sehari untuk menyehatkan tubuh dan rambut anda. 

3. Air dapat melembabkan rambut

Dengan banyakkan minum air putih, rambut akan makin lembab, halus, dan lembut. Kekurangan minum air putih dapat menyebabkan rambut menjadi kasar dan rapuh, sehingga rambut menjadi rosak. Sama halnya seperti kulit yang perlukan kelembapan, rambut pun perlu kelembapan. Semakin banyak meminum air, tentu rambut pun semakin halus, lembut dan terjaga kelembapannya. Rambut indah yang selalu anda impikan pun akan menjadi kenyataan dengan air putih ini.

4. Air dapat meningkatkan kesihatan semula jadi rambut

Air putih dapat mencegah rambut terkena pelbagai masalah rambut, seperti kelimumur dan masalah rambut lainnya. Semakin sihat rambut, maka kelimumur pun akan hilang dan menjauh.

5. Membantu menyegarkan kulit kepala

Air putih yang sejuk akan menyegarkan kulit kepala. Rambut pun menjadi bersih dan halus. Selain itu, hawa dingin pada rambut membuat rambut terasa lembut. Kepala yang segar akan mengurangkan rasa jenuh dan penat sehingga membuatkan hari – hari anda semakin semangat. Lain halnya jika urutkan menggunakan air panas, kepala akan kurang terasa segar. Hawa panas pada rambut akan membuat kepala anda penat.

6. Kelenjar minyak

Urut sebaiknya dengan air biasa kerana bila menggunakan air panas akan mengurangkan kelenjar minyak yang terdapat pada rambut, sehingga rambut akan menjadi rapuh dan rosak kerana kurangnya minyak pada rambut. Minyak pada rambut membantu rambut tetap kuat dan elastis.

7. Menghaluskan rambut kusut

Dengan urut menggunakan air suam biasa akan membuat rambut terlihat berkilau dan mengurangi kekusutannya. Lain halnya bila anda urut dengan air panas, rambut akan menjadi kering dan susah untuk diatur. Dengan urut menggunakan air suam bias, rambut dapat disisir cukup dengan tangan sahaja.

Anda Mengalami MASALAH Rambut Dan Kulit Kepala Seperti Di Bawah??

Rambut Gugur Dan Jarang?

 Masalah Kepala Makin Botak?

 Masalah Gatal Kepala?

 Masalah Kelemumur dan berminyak?

 Rambut Kusut Dan Pecah?

 Rambut Beruban?

 Semakin Hari Semakin Botak?

 Masalah Kudis Di Kepala?

 Kulit kepala Tumbuh Jerawat?

 Rambut Berbau?

Kepakaran kami ialah membantu kaum lelaki yang mengalami masalah kurang hensem akibat masalah keguguran rambut atau rambut nipis dan kulit kepala berminyak supaya kembali lebih hensem dan tampan dan bergaya dengan rambut yang lebih lebat dan sihat kesan seawal 11 HARI

Kami telah membantu lebih 1000 org yang mengalami masalah rambut untuk kembali yakin dengan rambut yang lebih lebat..

Testimoni #1

En Joe Dari Sarawak

Setiap hari rambut saya banyak gugur sampai jadi jarang di bahagian pusar kepala. Malu kawan-kawan mengata dan kenyakinan diri tak ada. Selalu stress bila tengok rambut sendiri. Lepas saya menggunakan verra ni dalam 1 botol, anak-anak rambut mula lebat dan rambut banyak tumbuh. Rambut yang dulu nampak kusam dan nipis dah mula lebat dan sihat dengan verra ni.

Testimoni #2

En Amar dari Ipoh

Rambut saya jadi tumbuh tak sekata dan lambat panjang selepas gunting rambut dulu, rambut pun banyak gugur. Selepas saya pakai verra ni dalam 1 botol rambut dah mula tumbuh jadi sekata dan rambut jadi lebat dan cepat panjang. Masalah rambut gugur pun dah tak ada dan rambut dah boleh sikat.

Testimoni #3

En Yunus dari Kedah

Dah lama sebenarnya masalah rambut saya ni. Bila dah makin teruk dan wife pun mula suruh saya cari produk untuk lebatkan balik rambut saya ni. Saya cuba produk verra ni, lepas 10 hari saya pakai saya dah mula nampak anak-anak rambut banyak tumbuh. Memang nampak kesan yang ketara bagi saya. Kawan-kawan mula tanya apa rahsia boleh tumbuh rambut balik.

Hanya Semudah Spray 2 Kali Sehari, Masalah Rambut Gugur, Gatal, Kelemumur & Semua Masalah Rambut/ Kulit Kepala Boleh HILANG Sepantas 7 Hari.

VERRA ADVANCE di formulasikan dengan Kombinasi ARGAN OIL&JOJOBA OIL BERMUTU TINGGI khas untuk membantu masalah rambut dan kulit kepala.

VERRA ADVANCE adalah satu-satunya produk yang ada gabungan tonic dan serum dalam 1 botol yang BERKESAN membantu anda menyelesaikan pelbagai MASALAH RAMBUT.

VERRA ADVANCE dikuatkan lagi dengan VIT C dan VIT E untuk meningkatkan lagi pertumbuhan rambut dan melambatkan proses penuaan pada rambut.

“LANGSUNG TIDAK BERMINYAK & TIDAK MELEKIT”

                                                 Diluluskan oleh KKM, diyakini HALAL serta dijamin berkesan.

100% selamat tiada kesan sampingan

100% ramuan herba semulajadi

100% halal

Ada GMP

Ada KKM

============ KAMI BAGI #FREE ============

➡️ EBOOK PENJAGAAN RAMBUT

➡️ FREE SYAMPOO

➡️ FREE GUIDE SAMPAI BERJAYA

➡️ FREE POSTAGE

➡️ MONEY BACK GUARANTEE .

BERMINAT SILA WHATSAP +6019-2208081 / +6013-3334995 ATAU klik terus link ini untuk wasap www.wasap.my/60192208081/VA

 

Tolong ” SHARE ” untuk kami bantu lebih ramai lagi..

Share This