1. Membuat Rambut Berkilau

Untuk menghasilkan rambut yang berkilau, cucilah rambut dengan cuka apel. Campur ½ senduk makan cuka apel dan 1 gelas air, kemudian bilas rambut dengan campuran cuka tersebut. Setelah itu bilas dengan air suam. Kamu juga boleh menggunakan campuran cuka apel dengan air panas sebagai kondisioner semula jadi untuk menghasilkan rambut yang lebih bersinar.

 

2. Membuat Rambut Lebih Halus

Cuka apel mengandungi asam alpha-Hydroxy yang membantu dalam meningkatkan kualiti rambut. Mencuci rambut dengan cuka apel juga membantu dalam menutup kulit kepala yang rosak dan membuat rambut lebih halus.

 

3. Membantu Pertumbuhan Rambut

Nutrisi yang terkandung di dalam cuka apel merangsang folikel rambut sehingga rambut menjadi cepat tumbuh. Caranya adalah mencuci rambut terlebih dahulu dengan cuka apel sebelum kamu menggunakan shampo.Lakukan ini selama 2-3 kali dalam satu minggu untuk hasil yang maksima.

 

4. Dapat Mengatasi Kelimumur

Sifat anti bakteri dan jamur pada cuka apel membantu dalam mencegah kelimumur, infeksi kulit, gatal-gatal, meningkatkan sirkulasi darah di kulit kepala dan membuat rambut lebih sehat. Sifat anti bakteri dan jamur tersebut juga menlambatkan pertumbuhan Malassezia furfur yang merupakan jamur yang menyebabkan kelimumur.

 

5. Mengatasi Rambut Rontok

Rambut yang rontok boleh disebabkan kerana adanya pertumbuhan sel kulit mati. Untuk itu kamu boleh menggunakan campuran cuka apel dengan gula merah. Lalu gunakan campuran cuka apel dengan air untuk membilasnya, dan setelah itu bersihkan rambut dengan air biasa. Sapukan cuka apel tersebut ke kulit kepala untuk mengatasi rambut rontok ataupun rambut yang menipis.

 

 

 

Anda Mengalami MASALAH Rambut Dan Kulit Kepala Seperti Di Bawah??

Rambut Gugur Dan Jarang?

 Masalah Kepala Makin Botak?

 Masalah Gatal Kepala?

 Masalah Kelemumur dan berminyak?

 Rambut Kusut Dan Pecah?

 Rambut Beruban?

 Semakin Hari Semakin Botak?

 Masalah Kudis Di Kepala?

 Kulit kepala Tumbuh Jerawat?

 Rambut Berbau?

Kepakaran kami ialah membantu kaum lelaki yang mengalami masalah kurang hensem akibat masalah keguguran rambut atau rambut nipis dan kulit kepala berminyak supaya kembali lebih hensem dan tampan dan bergaya dengan rambut yang lebih lebat dan sihat kesan seawal 11 HARI

Kami telah membantu lebih 1000 org yang mengalami masalah rambut untuk kembali yakin dengan rambut yang lebih lebat..

Testimoni #1

En Joe Dari Sarawak

Setiap hari rambut saya banyak gugur sampai jadi jarang di bahagian pusar kepala. Malu kawan-kawan mengata dan kenyakinan diri tak ada. Selalu stress bila tengok rambut sendiri. Lepas saya menggunakan verra ni dalam 1 botol, anak-anak rambut mula lebat dan rambut banyak tumbuh. Rambut yang dulu nampak kusam dan nipis dah mula lebat dan sihat dengan verra ni.

Testimoni #2

En Amar dari Ipoh

Rambut saya jadi tumbuh tak sekata dan lambat panjang selepas gunting rambut dulu, rambut pun banyak gugur. Selepas saya pakai verra ni dalam 1 botol rambut dah mula tumbuh jadi sekata dan rambut jadi lebat dan cepat panjang. Masalah rambut gugur pun dah tak ada dan rambut dah boleh sikat.

Testimoni #3

En Yunus dari Kedah

Dah lama sebenarnya masalah rambut saya ni. Bila dah makin teruk dan wife pun mula suruh saya cari produk untuk lebatkan balik rambut saya ni. Saya cuba produk verra ni, lepas 10 hari saya pakai saya dah mula nampak anak-anak rambut banyak tumbuh. Memang nampak kesan yang ketara bagi saya. Kawan-kawan mula tanya apa rahsia boleh tumbuh rambut balik.

Hanya Semudah Spray 2 Kali Sehari, Masalah Rambut Gugur, Gatal, Kelemumur & Semua Masalah Rambut/ Kulit Kepala Boleh HILANG Sepantas 7 Hari.

VERRA ADVANCE di formulasikan dengan Kombinasi ARGAN OIL&JOJOBA OIL BERMUTU TINGGI khas untuk membantu masalah rambut dan kulit kepala.

VERRA ADVANCE adalah satu-satunya produk yang ada gabungan tonic dan serum dalam 1 botol yang BERKESAN membantu anda menyelesaikan pelbagai MASALAH RAMBUT.

VERRA ADVANCE dikuatkan lagi dengan VIT C dan VIT E untuk meningkatkan lagi pertumbuhan rambut dan melambatkan proses penuaan pada rambut.

“LANGSUNG TIDAK BERMINYAK & TIDAK MELEKIT”

Diluluskan oleh KKM, diyakini HALAL serta dijamin berkesan.

100% selamat tiada kesan sampingan

100% ramuan herba semulajadi

100% halal

Ada GMP

Ada KKM

============ KAMI BAGI #FREE ============

➡️ EBOOK PENJAGAAN RAMBUT

➡️ FREE SYAMPOO

➡️ FREE GUIDE SAMPAI BERJAYA

➡️ FREE POSTAGE

➡️ MONEY BACK GUARANTEE .

BERMINAT SILA WHATSAP +6019-2208081 / +6013-3334995 ATAU klik terus link ini untuk wasap www.wasap.my/60192208081/VA

Tolong ” SHARE ” untuk kami bantu lebih ramai lagi..

 

Share This